Streek- en foodmarkt in Breecamp-Oost

zaterdag 25 augustus 2018
Streek- en foodmarkt in Breecamp-Oost

De buurttuinders van Hof van Breecamp organiseren op zaterdag 8 september voor het vierde jaar op rij een streek- en foodmarkt ‘Breecamp Bruist’. De markt is een combinatie van foodtrucks, groente, zuivel, woonaccessoires, handgemaakte artikelen en babyartikelen van boeren en ondernemers uit de omgeving. Dit jaar is echter de nieuwe buurttuin ‘Hof van Breecamp’ nog niet toegankelijk en vindt de markt plaats in de Gorterstraat.

Bij de verschillende foodtrucks zijn Italiaanse gerechten, Duitse gillworst, broodjes pulled pork te proeven. Daarnaast zal het BBQ-ream SHF uit Stadshagen op de markt aanwezig zijn. Laat een henna tatoeage zetten of ga voor een heerlijke stoelmassage. Voor de heren hebben we een echte barbier, laat je ouderwets scheren. Of laat een henna tatoeage zetten of ga voor een heerlijke stoelmassage. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Popcorn poffen boven een vuurtje, een workshop longboarden, glitter tattoos en een springkussen.

De markt is geopend van 13.00 tot 19.00 uur aan de Gorterstraat in Breecamp. De toegang is gratis en er is volop parkeergelegenheid in de directe omgeving. Voor meer informatie over de deelnemers kunt u de facebookpagina bezoeken: www.facebook.com/breecampbruist

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!