Peuterspeelzaal Werkerlaan dicht door tekort

maandag 20 december 2010

De peuterspeelzaal van Doomijn aan de Werkerlaan zal naar verwachting op 1 april volgend jaar zijn deuren sluiten. De peuterspeelzalen in Zwolle verkeren in zwaar weer. Doomijn, onderdeel van Travers, verwacht voor volgend jaar een tekort op de begroting van twee ton. In totaal sluiten vier peuterspeelzalen in Zwolle zijn deuren, waarvan er één in Stadshagen is gevestigd.

Eerder berichtte Stadshagennieuws.nl nog dat het tekort in de kinderopvang flink toeneemt in de wijk. Het tekort bij de kinderopvang en buitenschoolse opvang in Stadshagen zal in 2018 mogelijk verdrievoudigt zijn. Dat valt te lezen in een rapport van Linkin Business, dat in opdracht van het Landelijk Netwerkbureau Kinderopvang in Stadshagen is uitgevoerd.

De hogere kosten vanwege strengere veiligheidseisen spelen een rol bij de sluiting. De ouders zijn inmiddels op de hoogte gesteld van de sluiting. De peuters zullen een plekje krijgen op een nabijgelegen peuterspeelzaal in de wijk.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!