Uitbreiding Gezondheidshuis

zaterdag 22 oktober 2016
Uitbreiding Gezondheidshuis

Op 24 oktober starten er verbouwwerkzaamheden in het gebouw Werkeren ten behoeve van een uitbreiding van het Gezondheidshuis. De werkzaamheden vinden plaats op de eerste verdieping van het woongedeelte van het gebouw Werkeren, schuin boven het restaurant. Na afronding van de verbouwing, voorjaar 2017, zal huisartsenpraktijk De Verbinding verhuizen naar het Gezondheidshuis.

Naar één locatie
In het begin is Stadshagen snel gegroeid. Dat heeft geleid tot het opzetten van een tweede locatie van het Gezondheidshuis aan de Oude Wetering 84: locatie De Verbinding. Deze locatie bestaat inmiddels 5,5 jaar en in die periode groeide Stadshagen anders en minder snel dan gedacht, mede vanwege de crisis. Dit daagde het Gezondheidshuis uit om anders naar de toekomst te kijken, waarbij ze zoveel mogelijk onder één dak willen bieden aan alle patiënten. Van twee locaties naar één locatie met meer ruimte lijkt de oplossing. Het Gezondheidshuis is daarom heel blij dat ze binnen het gebouw Werkeren een uitbreiding kunnen realiseren waarin de huisartsen van de locatie De Verbinding vanaf voorjaar 2017 praktijk gaan houden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!