KDV Poppejans overgenomen door MoreThanKidz

donderdag 6 januari 2011 1 reactie

Kinderdagverblijf Poppejans, gevestigd in onder andere het Zonnehuis in Stadshagen, is per 1 januari 2011 overgenomen door de kleinschalige kinderopvangorganisatie MoreThanKidz. De reden van de overname is dat de directeur/ eigenaar van kinderdagverblijf Poppejans Marjan de Boer zich meer wil gaan richten op werk dat aansluit bij haar opleiding tot coach/ counselor. MoreThanKidz is een kleinschalige kinderopvangorganisatie met een vestiging in Nieuw-Buinen/Stadskanaal en Groningen. Het hoofdkantoor staat in Borger.

De eigenaar/directeur van MoreThanKidz is Kasper Smit, afkomstig uit de beveiligingswereld en sinds april 2010 werkzaam in de kinderopvang. Marjan de Boer: ‘Ik heb besloten met MoreThanKidz in zee te gaan, omdat het een kleine kinderopvangorganisatie is die qua filosofie en werkwijze vrijwel geheel overeenstemt met KDV Poppejans. Op deze manier blijft er zo veel mogelijk eigenheid behouden. We staan bekend als een kwalitatief goed kinderdagverblijf: professionele pedagogisch medewerksters, weinig personeelsverloop, twee prachtige voor kinderopvang geschikt gemaakte locaties, tevreden ouders en blije kinderen. Ik heb het volste vertrouwen in een mooie toekomst voor KDV Poppejans onder de vlag van MoreThanKidz binnen Zwolle.’

Kinderdagverblijf Poppejans bestaat uit twee locaties. Locatie Pippeloentje is gevestigd in woonzorgcentrum Rivierenhof in de Aa-landen en locatie Petteflet nabij het Zonnehuis in Stadshagen. De nieuwe vestigingsmanager is Mirjam Krooneman. Zij is de voormalige beleidsmedewerker van het kinderdagverblijf. De financiële administratie en personeelszaken gebeurt centraal op het hoofdkantoor in Borger, waardoor er eenheid is als MoreThanKidz.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!