Schrijfster Dikkie Dik komt naar Stadshagen

vrijdag 28 januari 2011

Wie kent Dikkie Dik niet? De ietwat onbeholpen oranje kater uit Sesamstraat is zaterdag 29 januari middelpunt van een voorleesbrunch voor kinderen van 2 tot en met 5 jaar. Terwijl  schrijfster en illustratrice Jet Boeke voorleest uit en vertelt over de belevenissen van Dikkie Dik, smikkelen de kinderen van een lekker broodje. De voorleesbrunch is de afsluiting van de Nationale Voorleesdagen bij de Bibliotheek Zwolle. C1000 Nagelmaeker (Stadshagen) stelt de brunch beschikbaar. Boekhandel Westerhof is aanwezig met een boekenkraam gevuld met Dikkie Dik-boeken. Jet Boeke maakt inmiddels al zo’n dertig jaar verhalen over de oranje kater Dikkie Dik. Haar eigen poezen vormen haar inspiratiebron.

De voorleesbrunch met Jet Boeke start zaterdag 29 januari om 11.00 uur in de zaal van het Cultuurhuis in Stadshagen (Werkerlaan 1) en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Deelname aan de voorleesbrunch kost 2,50 euro (incl. broodjes en drinken) per kind. Reserveren van entreebewijzen wordt aangeraden.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!