Sint Maarten in Stadshagen levert grote buit op

vrijdag 11 november 2011

De buit van Sint Maarten voor deze trotse dame.

Waar door regenbuien Sint Maarten vorig jaar in het water viel en vele kinderen thuis moesten blijven, was het heldere weer dit jaar voor de kinderen perfect om met een gekleurde lampion langs de deuren in Stadshagen te gaan. Het leverde een prachtig schouwspel op van vele lampjes en zingende kinderen in de straten van Stadshagen. En dat werd goed beloond, ook voor de tot op het bot verkleumde ouders die de kinderen begeleidden.

Feest massaal gevierd
Op ingezonden foto´s van de familie Van Norel is te zien hoe blij de kinderen met het verzamelde snoepgoed zijn. En dat er wat snoepgoed doorheen is gegaan, werd aan de deur van één van de redactieleden wel duidelijk. Op z´n minst vijftig kinderen kwamen Sint Maarten zingen, laat staan hoeveel kinderen door heel Stadshagen zijn getrokken.

Stuur ook uw foto’s in
Heeft u ook mooie foto´s van Sint Maarten in Stadshagen? Mail ze naar info@stadshagennieuws.nl en wij plaatsen ze bij dit bericht.

De opbrengst wordt keurig verdeeld. Foto's: Familie Van Norel

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!