Werk vordert gestaag op Havezathenallee

dinsdag 20 maart 2012 1 reactie

De contouren van de vernieuwde weg worden zichtbaar.

Het werk aan de Havezathenallee krijgt steeds meer vorm. De maandenlange afsluiting van de weg door het noordwestelijke deel van Stadshagen stelt het geduld van automobilisten in de wijk op de proef, maar het heeft wel een veiliger en stillere weg tot resultaat. De op één na laatste afsluiting van de weg tot aan de Benthuislaan duurt tot circa mei. Daarna wordt de hand gelegd aan het deel tot aan de rotonde aan de Stadshagenallee. Dan moet de volledige Havezathenallee klaar zijn voor de toekomst.

De middenberm van de Havezathenallee is inmiddels zichtbaar. Hierdoor wordt het verkeer meer gedwongen om op de eigen rijbaan te blijven. Ook wordt er werk verricht aan de naastgelegen sloten en de kades langs de weg, alsmede de waterdoorgang onder de Havezathenallee ter hoogte van het Zonnehuis.

Laatste fase
De Havezathenallee wordt afgebouwd nu ook de aanliggende wijkdelen langzaam de voltooiing naderen. Het eerst aangekondigde tijdsbestek, namelijk een jaar, werd zo fel bekritiseerd dat de gemeente bouwfases samenvoegde. Toch leverde de afsluiting, nu ongeveer een half jaar, een verkeersprobleem op. Naast de knip in het centrum van de wijk verscheen er een tweede tijdelijke verkeersknip waardoor omwonenden ver moesten omrijden.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!