Asfalt Havezathenallee Stadshagen afgekeurd

dinsdag 10 juli 2012 8 reacties

De Havezathenallee in de Stadshagen moet deels opnieuw geasfalteerd worden. Volgens de gemeente is de onlangs aangelegde asfaltlaag van onvoldoende kwaliteit. Momenteel wordt bekeken om welk gedeelte van de weg het gaat en wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. De herstelwerkzaamheden duren naar schatting drie tot acht dagen. Aan de Havezathenallee wordt nu al een jaar gewerkt en was langdurig afgesloten waardoor het verkeer flink moest omrijden.

Onderzoek
De gemeente onderzoek momenteel wat er mis is gegaan bij de asfaltering van de Havezathenallee. Zwolle heeft het werk niet goedgekeurd bij de oplevering door de aannemer.

Verkeer kan wel gebruik maken van de Havezathenallee. Wanneer duidelijk is wanneer de werkzaamheden gedaan kunnen worden, zal met belanghebbenden – zoals aanwonenden – contact worden gezocht. Zoals gebruikelijk bij wegwerkzaamheden zal de gemeente ook dan proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!