De Krullevaar haalt 1000 euro op voor Villa Pardoes

donderdag 27 september 2012

De kinderen zijn trots op hun resultaat

De Openbare Basisschool De Krullevaar in Stadshagen heeft afgelopen week een cheque van duizend euro overhandigd aan Villa Pardoes. De afgelopen tijd heeft de school een aantal activiteiten georganiseerd zoals een kerstmarkt, kledinginzamelingsactie en Oud Hollandse Kermis als afsluiting van het schooljaar. Een gedeelte van de opbrengsten van deze activiteiten werd gereserveerd voor het goede doel Villa Pardoes, de organisatie die er voor zorgt dat ongeneeslijke zieke kinderen samen met hun familie en dierbaren onbezorgd kunnen genieten van een week vakantie. De kinderen en de school zijn trots op het resultaat!

Villa Pardoes
Dankzij Villa Pardoes kunnen ongeneeslijk zieke kinderen, samen met hun familie en dierbaren, onbezorgd genieten van een weekje vakantie. Alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig in de twee vakantiehuizen van de stichting in Kaatsheuvel. De stichting draait geheel op giften en donaties. Twee leerlingen van de Krullevaar zullen namens alle kinderen en leerkrachten van de Krullevaar een cheque van 1000 Euro aan Villa Pardoes overhandigen.

Voor meer informatie over Villa Pardoes: www.villapardoes.nl/

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!