Nog niet genoeg aanmeldingen voor glasvezel

donderdag 10 januari 2013 50 reacties
Nog niet genoeg aanmeldingen voor glasvezel

Stadshagenaren kunnen zich nog tot zaterdag 12 januari aanmelden voor glasvezel in hun wijk. Als dertig procent van de huishoudens zich aanmeldt, wordt er een huis-aan-huis glasvezelnetwerk aangelegd in Stadshagen. Maar zover is het nog niet. Op donderdag 10 januari had pas twintig procent van de huishoudens zich aangemeld, zo valt te lezen op de website van Reggefiber. Het wordt dus nog spannend of de grens van dertig procent in de komende dagen behaald zal worden.

Op zaterdag 12 januari kunnen inwoners van Stadshagen nog terecht in het Cultuurhuis om informatie te krijgen en zich in te schrijven. Zowel Reggefiber, het bedrijf dat het netwerk wil aanleggen, als de verschillende serviceproviders zijn dan aanwezig. Meer informatie over glasvezel in Stadshagen ook is te vinden op de website van Reggefiber.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

50 reacties op 'Nog niet genoeg aanmeldingen voor glasvezel' »

 • Jean schreef:

  @Bewoner Stadshagen,
  Leven we in een dictatuur of mag mijn eigen mening hebben?
  Waarom moet ik blij zijn dat er glasvezel komt?, het heeft totaal géén toegevoegde waarde, zie conclusie van de consumentenbond van oktober 2012: http://www.ziggo.nl/overbodig!

  @iedereen
  Op basis van onvolledig informatie en een gewiekste verkooptechniek hebben ze de 28% gehaald, minimale doelstelling is niet bereikt, dus afblazen!

 • Arie schreef:

  Wij hebben wel ingeschreven……. bij KPN. Wij hebben nu ook al KPN en gaan 1 euro per maand meer betalen tegen een hogere snelheid die we nu hebben. Moet er wel bij zeggen dat wij alleen internet+bellen hebben. TV kijken doen wij al jaren via de schotel en hou ik zo.

 • Zwollenaar schreef:

  Nog meer ervaring met de valse voorwaarden van Vodafone? Ze beloven van alles aan de deur maar uiteindelijk blijkt deze aanbieding helemaal niet te bestaan.

 • Herman schreef:

  wat hebben ze je dan beloofd aan de deur?

 • GJM schreef:

  Heb gisteren een brief van Reggefiber gekregen! daarin staat dat mensen die GEEN abbonement hebben afgesloten toch een aansluiting krijgen! ik blijf dus bij mij huidige provider, maar laat het wel doen! je weet maar nooit he.. anders moet ik het over een poosje zelf betalen geen zin in!

 • Jeroen schreef:

  @Herman: Bij mij o.a. gratis monteur voor installatie (ipv €37,50), gratis HD ontvanger + recorder (ipv €4,95/maand) en gratis bellen naar vaste nummers in Nederland (ipv €9,95/maand) bij 50/50 abonnement. Blijkt bij navraag allemaal niet te kloppen.

 • Blauwvinger schreef:

  Hier ook brief ontvangen, sluit maar aan kijk ik over jaar of dan wel :)

 • Jan schreef:

  @Jeroen Waren dat mensen van Vodafone? Heb ook van meer mensen gehoord dat ze erg opdringerig waren. Als reggefiber zijnde zou ik dit toch ook niet accepteren, ze zorgen alleen maar voor een slechte exposure.

 • Jeroen schreef:

  @Jan: Ja. Had een jas van Vodafone aan en een pasje van Vodafone bij zich. Hij stelde zich overigens netjes voor en was niet zozeer opdringerig, maar deed dus wel een aanbieding die niet bestond.

 • hans schreef:

  Na rendo, cazema, home, is het uiteindelijk ziggo zoals het bedrijf nu bekend staat, de fusie van ziggo en upc gaat ook niet meer door, dankzij de NMa! Nu loopt ziggo te bazuinen dat glasvezel niets uitmaakt? Welke slager of groenteboer zou zijn consumenten nauw erop wijzen dat de buren betere producten verkopen. Nederland loopt toch zo achter VS hun kont aan. Kijk hoeveel landen de glasvezel waarderen en gebruiken, het komt uit de bedrijvenbranche en daarnaast werkt de overheid al jaren op dit netwerk. Toen de kabel kwam werd er gemekkert’ en nu weer alle gepoes pas. de geschiedenis herhaalt zich! Want we houden niet van veranderen toch?! Vandaar de winkels tv’s als schilderijen verkopen, mensen liever nieuwbouw kopen, om de jaren van auto wisselen, met de mode meegaan. Veranderen doe je bewust/onbewust. Doe gewoon je huiswerk en als je slim bent, ben je de colpoteurs voor en hak je zelf de knoop door van welke stappen je neemt. In plaats te klagen. Durf nee te zeggen in plaats emoties op te laten spelen. Zonder banknr of een krabbel kunnen ze niets. Ik heb liever mensen aan de deur, dan in de WW. Zoek ff op welke Europese landen al vol genot en vetrouwen de glasvezelaansluitingen gebruiken. Je zult je als trotse Nederlander schamen!!!! Terecht ook! En als je alsnog een golf 3 wilt rijden terwijl je voordat bedrag een golf 6 kan krijgen(het is toch het zelfde, want ziggo zegt het ahum). Afrekenen met 4000 euro. Verander je nooit weer.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!