Nog geen dertig procent: inschrijftermijn glasvezel verlengd

maandag 13 januari 2014 255 reacties
Nog geen dertig procent: inschrijftermijn glasvezel verlengd

Reggefiber heeft de inschrijftermijn voor glasvezel verlengd tot 26 januari. Nadat vorig jaar een eerste deel van Stadshagen werd aangesloten op glasvezel, wordt nu geprobeerd ook in de rest van Stadshagen glasvezel aan te leggen. Dit gebeurt als dertig procent van de huishoudens zich inschrijft voor glasvezel.

De inschrijftermijn eindigde oorspronkelijk op 11 januari, maar omdat de benodigde dertig procent nog niet is gehaald, heeft Reggefiber besloten de inschrijftermijn te verlengen. Met twee extra weken hoopt het bedrijf alsnog voldoende inschrijvingen binnen te halen.

Dertig procent?
Hoeveel procent van de huishoudens zich op dit moment heeft ingeschreven heeft Reggefiber niet bekend gemaakt. Uiteindelijk is het ook maar de vraag of de dertig procent echt nodig is: bij het eerste deel van Stadshagen werd de dertig procent niet gehaald, maar toch werd het glasvezel aangelegd.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

255 reacties op 'Nog geen dertig procent: inschrijftermijn glasvezel verlengd' »

 • Jean schreef:

  Maar dat vraag je Joep omdat ik zoveel van glasvezel en van de kabel van Ziggo af weet en zodoende anderen goed kan informeren omdat de informatie over glasvezel van de colporteurs zo éénzijdig en niet juist is?

  Het en streven van de colporteurs is alleen maar: klanten binnen halen, maakt niet uit hoe! Want ze worden namelijk per klantcontact afgerekend.

 • Stadshagen. schreef:

  Colporteurs vertellen ook maar hun eenzijdig verhaal en vooral wat er fout is aan het gene wat ze niet verkopen dus wat dat betreft voldoe jij prima aan het profiel van een ziggo medewerker , Jean.

  Maar goed ik had gehoopt dat na bericht 245 het hier wel zou stilvallen helaas jammer jij blijft maar door zaniken over bla bla bla glasvezel , lees u in bla bla bla slecht bla bla bla klachten en problemen , google op , bleh bleh bleh bleh etc.

  Verder ga ik niet in op de dingen dij jij allemaal beweert maar voor iedereen die denkt dat Jean hier de alleswetende ziggo goeroe vooral doen of niet of wel of niet of wel, ga gewoon op je gevoel af doe wat je zelf denkt wat goed is , glasvezel is goed , ziggo is goed en laat je vooral niet misleiden door Jean die maar niet van ophouden weet.
  ————————————————————————————————-
  Eigenlijk snap ik niet dat “Redactie Stadshagen Nieuws” het nog zolang tolereert dat deze onzin hier verkondigt wordt.

  Mijn tip ,haal alle reacties weg en maak het onmogelijk om te reageren op glasvezel topics het is nml met Jean en gebed zonder einde.

  ————————————————————————————————–

 • Jean schreef:

  Wat een frustratie Lieve Stadshagen, waar komt dat toch vandaan?

  Jij vindt glasvezel net zo goed als kabel? Heb je al een gegoogeld op: Problemen met glasvezel”gezien jouw reactie denk van niet.

  Om mensen de juiste keuze te laten maken en informatie verstrekken die colporteurs niet geven heb ik daarom mijn luiste met tips gemaakt (jammer dat ze allemaal kloppen he Stadshagen?

  Tip 1 (Huurwoning):
  Vergewis u van tevoren bij een huurwoning of uw verhuurder toestemming geeft voor de aanleg van de glasvezel aansluiting!

  Tip 2 (Snelheid):
  Op snelheid wint Ziggo het duidelijk van glasvezel zie hierbij het onderzoek van de consumentenbond:

  https://www.ziggo.nl/#producten/alles-in-1/kabel

  Tip 3 (Prijs):
  Naast snel internet zijn is Ziggo ook nog eens goedkoper, er zijn acties bij Ziggo om u als trouwe en tevreden klant te behouden, bel ze en maak gebruik van uw persoonlijke aanbieding, dan bent u een aantal maanden goedkoper uit met uw kabelabonnement en veel goedkoper dan een overstap naar glasvezel.

  Tip 4 (Problemen):
  Googel eens op: problemen met glasvezel

  Tip 5 (Apparatuur)
  Uw aangeschafte CI+ modules zijn niet bruikbaar i.c.m. met glasvezel, uw Humax decoders werken onder glasvezel met NEP HD, dus niet met FULL HD, zoals u met Ziggo gewent bent. Om Full HD i.c.m. met glasvezel te kunnen kijken heeft u nieuwe apparatuur nodig (een nieuwe ontvanger voor elke TV met extra afstandsbediening) en nieuwe bekabeling in uw huis (uw coax kabel moet worden vervangen door UTP kabel om FULL HD te kunnen kijken).

  Ik zeg niet dat Ziggo goed is, Ziggo is zelfs middelmatig want het kan veel en veel beter, daartegen weet ik wel dat Glasvezel veel slechter is.

  Redactie Stadshagen nogmaals bedankt voor uw steun en het blokkeren van de onder uw naam reagerende figuur:

  Voel je vrij om te reageren op deze site. Laat dit voor derden een waarschuwing zijn: wij tolereren geen misbruik op deze website.

 • Stadshagen. schreef:

  Propaganda is ook misbruiken van deze site helaas wordt dat wel getolereerd , had jij dit niet gedaan dan waren er lang niet zoveel reacties op je onzin geweest.

  Ik geef t op , je bent echt een hopeloze doordrammer , wees er gelukkig mee.

  Misschien moet je even gaan bellen of mailen met ziggo dat je hun product zo goed verkoopt dat je wel korting wilt voor de komende jaren.

  Succes met je laatste reactie hier “Jean de the one and Lonely” .

 • Jean schreef:

  Lieve Stadshagen volgens mij lees je mij reacties helemaal niet, want er staat toch duidelijk:

  Ik zeg niet dat Ziggo goed is, Ziggo is zelfs middelmatig want het kan veel en veel beter, daartegen weet ik wel dat Glasvezel veel slechter is.

  Middelmatig noem ik géén propaganda, maar gewoon de actuele situatie, dat glasvezel slechter is, daar kan ik niets aan doen.

  Al mijn tips kloppen en dat wordt ook niet betwist hier.

  Dan rest mij de vraag: waarom die persoonlijk aanval van jou op mij?

  Een verklaring zou kunnen zijn dat jij wellicht één van de colporteurs bent, die zijn handeltje niet kwijt raakt en daardoor minder inkomsten hebt, iets anders zou ik niet kunnen verzinnen.

 • Redactie StadshagenNieuws schreef:

  Wij sluiten deze discussie. Argumenten voor glasvezel en kabel zijn ten overvloede over en weer gegeven en de discussie valt in herhaling.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!