Nog geen dertig procent: inschrijftermijn glasvezel verlengd

maandag 13 januari 2014 255 reacties
Nog geen dertig procent: inschrijftermijn glasvezel verlengd

Reggefiber heeft de inschrijftermijn voor glasvezel verlengd tot 26 januari. Nadat vorig jaar een eerste deel van Stadshagen werd aangesloten op glasvezel, wordt nu geprobeerd ook in de rest van Stadshagen glasvezel aan te leggen. Dit gebeurt als dertig procent van de huishoudens zich inschrijft voor glasvezel.

De inschrijftermijn eindigde oorspronkelijk op 11 januari, maar omdat de benodigde dertig procent nog niet is gehaald, heeft Reggefiber besloten de inschrijftermijn te verlengen. Met twee extra weken hoopt het bedrijf alsnog voldoende inschrijvingen binnen te halen.

Dertig procent?
Hoeveel procent van de huishoudens zich op dit moment heeft ingeschreven heeft Reggefiber niet bekend gemaakt. Uiteindelijk is het ook maar de vraag of de dertig procent echt nodig is: bij het eerste deel van Stadshagen werd de dertig procent niet gehaald, maar toch werd het glasvezel aangelegd.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!