Geen dertig procent, toch glasvezel in Stadshagen

maandag 14 januari 2013 94 reacties
Geen dertig procent, toch glasvezel in Stadshagen

Hoewel de 30% grens niet helemaal gehaald is, gaat de aanleg van een glasvezelnetwerk in Stadshagen toch door. Dit meldt Reggefiber, het bedrijf dat het netwerk laat aanleggen, op haar website. 28% van de huishoudens in het betreffende deel van Stadshagen heeft zich aangemeld voor glasvezel.

In eerste instantie was gemeld dat er pas een glasvezelnetwerk komt als 30% van de huishoudens zich zou aanmelden. Reggefiber neemt nu dus ook genoegen met 28% en feliciteert Stadshagen met de komst van glasvezel.

Vorst
Reggefiber meldt verder nog dat vanwege de vorst nog niet kan worden begonnen met de werkzaamheden, maar dat ze zo snel mogelijk van start gaan. Daarnaast kunnen Stadshagenaren zich nog steeds aanmelden voor glasvezel, het glasvezelservicepunt in de Scheer & Foppen aan de Werkerlaan blijft op donderdag geopend.

Reageer op dit artikel

reacties

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

94 reacties op 'Geen dertig procent, toch glasvezel in Stadshagen' »

 • Jean schreef:

  Dus Jeroen, al die (duur betaalde en opdringerige) colporteurs hebben maar 2% binnengehaald? en de rest (28%) heeft zich vrijwillig gemeld en jij krijgt daar nu net een mail over?
  Je weet zelf donders goed dat dit een groot zwam verhaal is, net als het stuk onzinnige proza van Alex (of was het een sprookje).

  @ Alex: Van mij mag je jezelf tot winnaar uitroepen heb ik geen moeite mee, wil je ook een lollie? Ik hoef en wil géén winnaar zijn, een goed nadenkend mens trapt niet in die mooie colportage verhalen.

  De echte winnaars zijn de slimme mensen die zich géén glasvezel abonnement hebben laten aansmeren.

 • Jan schreef:

  Één ding is zeker. Uiteindelijk zal bijna iedereen overgaan op glasvezel. Ziggo zal uiteindelijk ook wel mee moeten in de ontwikkeling. Dat is de toekomst.

  Je hebt nu ook mensen die een iPhone kopen voor meer dan €700, die zouden ook een HTC telefoon van €300 kunnen kopen die praktisch hetzelfde kan. Ga je tegen hen ook zo tekeer als hier dat ze dom zijn?

  Vroeger waren er ook mensen die meer dan fl.2000,- betaalden voor een 286 pc. Heel veel mensen hadden dat er toen ook niet voor over/ konden het niet betalen, maar uiteindelijk heeft iedereen wel een pc en werden die steeds sneller en goedkoper. Als niemand die dure pc’s gekocht had was het voor de ontwikkelaars minder interessant en was de ontwikkeling niet zoals die nu is. Mensen die economie hebben gestudeerd weten dat dit zo werkt met vooruitstrevende producten. Wees blij dat er nu mensen zijn die nu overstappen. Uiteindelijk zal jij er ook profijt van hebben en zal het goedkoper en nog beter worden. Als niemand glasvezel had genomen was het er niet gekomen en had jij daar in de toekomst ook geen profijt van.

  Ik heb onlangs een aflevering op discovery channel over meneer en mevrouw Benz. Toen hij de eerste koets “zonder paarden” ontwikkelde was iedereen in die tijd daar ook tegen, men stelde zich net zo op als jij nu doet tegen glasvezel. Meneer Benz liet zich door mensen zoals jij tegen houden. Maar doordat mevrouw Benz toch stiekem weg ging op de koets “zonder paarden” en een lange tocht maakte naar haar familie en mensen zagen dat ging het als een lopend vuurtje en werd het geaccepteerd en was het uiteindelijk een groot succes. ;)

  Dus doordat mensen het nu nemen en het een feit is dat glasvezel gigantische mogelijkheden heeft voor de toekomst zal jij er uiteindelijk ook profijt van hebben!!

 • Jean schreef:

  Jan je snapt er echt helemaal niet van he? Ik heb niks tegen glasvezel (ook Ziggo is voor 90% glasvezel), ik heb iets tegen de opdringerige KPN met al haar dochters (Reggefiber, Telfort, Lybrandt en nog een aantal andere (KPN) providers) en de wijze van colportage waarbij de werkelijke kosten niet worden verteld en je wordt voorgelogen.

  Ja de mensen die een Apple of Iphone kopen verklaar ik voor gek, wnat je betaald 90% voor de merknaam, ik zou eerder gaan voor een Samsung deze is goedkoper en heeft meer mogelijkheden. Apple is dan ook niet voor niets marktleider af en ze verliezen steeds meer terrein aan o.a. Samsung. Apple gaat al mooi Nokia achterna.

 • Jan schreef:

  Wat liegen ze voor dan en welke kosten worden niet verteld?

 • Jeroen schreef:

  Ik ben mijn reactie nog aan het door lezen maar ik lees nergens dat de colporteurs 2% hebben binnrn gehaald..wie weet wel meer.
  Maar met al je mooie praatjes waar de meningen over verschillen..en dat is leuk tot op zekere hoogte heb ik je nog niets gehoord over de berekening waar je zo veel stennis over zat te maken hier en in een ander topic. Of heb je last van tunnel visie en richt je alleen op dingen waar je grof tegen aan kunt schoppen.
  Ik heb een goed bedoelde actie gehouden maar krijg van jou stank voor dank.

 • Jean schreef:

  Jan lezen is niet jouw sterkste punt he?

  Waar blijft mijn antwoord op de berekening?

 • Jan schreef:

  Nogmaals wat liegen ze voor?

  Ze zeggen dat je gewoon je coaxkabels en je Ziggo ontvangers kan gebruiken en dat klopt. Ze zenden zowel het analoge signaal als DVB-c uit voor de coaxkabel. Je hebt dan alleen Ned 1,2 en 3 in HD, de rest gewoon digitaal alleen dan SD kwaliteit. Dat is wat ze zeggen en dat klopt.

  Je hebt geen enkel concreet voorbeeld genoemd waarover ze liegen.

 • Jean schreef:

  Jongens, jullie zullen het voorlopig zonder mijn positieve inbreng moeten doen. Jan maak jij je liever druk om de loopafstand naar de container, misschien heb je daar wel verstand van, val er niet in want dan moeten we je oeverloos gezwam in de toekomst missen :). Ik ga 3 weken naar Florida voor zaken. Volgens sommigen en ook Jan zou dat per glasvezel kunnen, ik geloof daar niet in en ga met de vertrouwde KLM firts Class.

 • Jan schreef:

  Haha lolbroek. Beetje jammer dat je niet kan aangeven waar ze over liegen. Zou t graag weten misschien kan ik dan nog wel van mijn contract af :P

 • Jan schreef:

  Ben ook wel benieuwd naar wat er dan niet klopt van wat ik allemaal gepost heb. Maar ja de enige die hier niet met onderbouwde argumenten komt maar met eigen aannames is beste Jean. Hebben we gelukkig even geen last van alle niet onderbouwde onzin die hij uitkraamt.

 • Hanski schreef:

  Leuk zeg, ruzie maken op internet. Hahaha leuk om te lezen allemaal!

 • Jeanine schreef:

  Voor alle glasvezelklanten, hebben jullie vanavond (4 februari) TROS Radar gezien?, neen, kijk dan even op uitzending gemist of op de site van Tros Radar. Dit staat u te wachten met KPN, Reggefiber en andere aanbieders!

 • Frits schreef:

  Ik hab het ook gezien bij Tros Radar, want een puinhoop bij KPN, Reggefiber etc. Ben blij dat ik géén ja heb gezegd tegen glasvezel.

 • Jeroen schreef:

  ja dat is het nadeel van een groot bedrijf zijn, daar gaat het van postvakje naar postvakje, zolang het bij KPN blijft liggen hoort reggefiber ook niks(om monteurs aan te sturen..zo is het ook wel weer. en als ik zo naar Radar keek, waren het ook geen hele slimme monteur die daar bezig waren, dit zijn trouwens geen kpn monteurs maar monteurs van de aannemer. lees trouwens veel over KPN, maar niet over de andere providers..ook niet op internet.

  en er waren ook een paar mensen die nog de oude kpn glasvezel grap van paar jaar geleden.(ook een radar uitzending over geweest) ook wel sneu..denk je glas te hebben..heb je koper.
  Ik moet wel zeggen, als je het aantal aansluitingen ziet en het aantal klachten is het leuk dat het in radar kwam maar schokkend…nee.

  De kroll ontrack harde schijven gebeuren wat er net iets voor was, ik heb er ervaring mee..en het is niet zoals bij radar verteld werd,het is net als wat ze zeggen over de krant en dit geld voor beide..je moet niet alles geloven wat ze zeggen.

Magazine maart 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!