Win vrijkaarten voor Wipneus en Pim!

zondag 19 september 2010

Ze worden geboekt op Lowlands, treden op bij Pinkpop en zaterdag 23 oktober staan ze in poppodium Hedon Zwolle: de DJ’s Wipneus en Pim. Van ouderwetse TV-tunes tot hedendaagse meezingers en rockklassiekers, het tweetal weet met hun bizarre fratsen steevast een show neer te zetten waar menig entertainer nog wat van kan opsteken. En jij kan erbij zijn, want Stadshagennieuws.nl geeft driemaal twee vrijkaarten weg.

Win die vrijkaarten!
Wil jij die twee vrijkaarten winnen? Meedoen is vrij simpel: stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@stadshagennieuws.nl, onder vermelding van ‘Wipneus en Pim’. Uit de reacties loten wij drie gelukkigen die op de gastenlijst van Hedon worden bijgeschreven.

Geslaagde shows
Wat allemaal begonnen was als een grap met een zogenaamde dj-battle om de meest foute platen op de draaitafel te leggen, resulteerde in uitzinnige shows op o.a. Pinkpop en Lowlands. Hoogtepunten te over in de geschiedenis van Wipneus & Pim, al was het alleen al omdat elke show een doorslaand succes is, waarbij het niet uitmaakt of ze in een discotheek, op een dorpsplein of op een bedrijfsfeest staan.
De zaal wordt warmgedraaid door DJ Estar en DJ Hans Stroeve zal na de show plaats nemen achter de draaitafels voor het echte Zaterdagnachtkoorts gevoel.

Wipneus en Pim treed zaterdagavond 23 oktober op in Poppodium Hedon vanaf 21:00 uur. De entreeprijs is 12,50 euro, dus zorg dat je die vrijkaarten wint. Na het optreden van Wipneus en Pim zullen dj’s DJ Estar en DJ Hans Stroeve achter de draaitafels plaatsnemen voor het echte ‘zaterdagnachtkoorts’-gevoel.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!