Prijswinnaars Wipneus en Pim-actie bekend!

donderdag 21 oktober 2010

Stadshagennieuws.nl heeft drie deelnemers van de Wipneus en Pim-actie blij gemaakt met vrijkaarten voor het feest dat zich zaterdagavond in poppodium Hedon afspeelt. Na loting bleven de namen van de volgende deelnemers over: Ralph Simmers, Cecilia Britstra en Marjolijn van Schubert. Stadshagennieuws.nl feliciteert het drietal met de kaarten en wenst hen een geweldige avond toe. Helaas hebben we ook vele inzenders moeten teleurstellen. Hen willen we in ieder geval bedanken voor het meedoen aan de actie.

Ze worden geboekt op Lowlands, treden op bij Pinkpop en zaterdag 23 oktober staan ze in poppodium Hedon Zwolle: de DJ’s Wipneus en Pim. Van ouderwetse TV-tunes tot hedendaagse meezingers en rockklassiekers, het tweetal weet met hun bizarre fratsen steevast een show neer te zetten waar menig entertainer nog wat van kan opsteken.

Lezers van deze website maakten kans op de vrijkaarten voor Wipneus en Pim door een e-mail te sturen. Deze actie werd in samenwerking met poppodium Hedon gehouden. Wipneus en Pim geven zaterdagavond 23 oktober 2010 een show in Poppodium Hedon in Zwolle en start om 21:00 uur. De zaal wordt warmgedraaid door DJ Estar en DJ Hans Stroeve zal na de show plaats nemen achter de draaitafels voor het echte Zaterdagnachtkoorts gevoel. Er zijn nog kaarten beschikbaar, kijk voor de mogelijkheden op de website van Poppodium Hedon.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!