Vind de PEC Zwolle bal en win wedstrijdkaarten

zondag 22 maart 2015
Vind de PEC Zwolle bal en win wedstrijdkaarten

Komende week ligt er ergens in Stadshagen bovenstaande PEC-Zwolle bal verstopt. Degene die deze bal vindt wint twee wedstrijdkaarten voor de thuiswedstrijd op zaterdag 4 april tegen Willem II, die PEC Zwolle op de hielen zit in de Eredivisie. Maar de bal is niet makkelijk te vinden; de komende week geeft StadshagenNieuws tips om je op weg te helpen.

Bal met handtekening van Bart van Hintum; eerste tip in Magazine
De actie via StadshagenNieuws is in samenwerking met PEC Zwolle en 24 Webvertising opgezet. De PEC-Zwolle bal is voorzien van een originele handtekening van Stadshagenaar en voetballer Bart van Hintum, die deze week met een lang interview in het StadshagenNieuws Magazine staat.

Let goed op, want in het magazine staat al een eerste tip voor de zoektocht naar de PEC Zwolle-bal. Bij vondst mag je de bal houden én win je twee vrijkaarten voor de wedstrijd.

Meer tips; volg StadshagenNieuws!
Je hoeft pas te beginnen met zoeken als het magazine op de deurmat in Stadshagen valt. De verspreiding start medio deze week. Houd StadshagenNieuws de komende week goed in de gaten, want wij geven zo nu en dan tips die je zomaar bij de bal kunnen brengen. Volg ons daarom via Twitter en Facebook, dan krijg je de tips snel door.

Zoeken en vinden
En nog een sportieve tip: gun een ander de winst, vecht niet om de bal. Help elkaar een beetje, tweet bijvoorbeeld lege vindplekken door naar @stadshagennws. Dan zetten wij het weer door. Vind je de bal? Stuur dan een mail met foto van jou en de bal naar info@stadshagennieuws.nl!

IMG-20150322-WA0004

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!