Jongerencentrum Level Z ‘uit de luiers’

maandag 22 juni 2015
Jongerencentrum Level Z ‘uit de luiers’

Jongerencentrum Level Z bestaat zes jaar en daarom wordt er deze week feest gevierd. De jongeren hebben voor jong en oud allerlei feestelijke activiteiten gepland. De kleintjes kunnen lekker springen op een springkussen of geschminkt worden, voor tieners is er een stormbaan en een opblaasbare pannakooi en voor de ouders en buurtbewoners zijn er rondleidingen en een High Tea.

Dimitri Wind, Daniel Heres, Luke Temmink en Robert Gijbels hebben samen met andere vrijwilligers van Level Z hard gewerkt aan de voorbereiding van de feestweek. Robert vertelt: “We willen alle wijkbewoners bij dit jubileum betrekken: peuters, kleuters, tieners, jongeren en volwassenen.” Dimitri vult aan: “Op woensdag 24 juni hebben we twee aparte ruimtes, één voor tieners van tien tot veertien jaar en één voor kinderen tot tien jaar. De ouders kunnen ondertussen een kopje thee of koffie drinken.”

Op donderdag 25 juni komen wethouders, de burgemeester en samenwerkingspartners van Travers Welzijn op bezoek bij Level Z. Luke: “We gaan ze dan iets vertellen over wat er allemaal gebeurt bij ons. Zoals bijvoorbeeld over de ABC-methode.” Op vrijdag is er een vette party voor de jongeren zelf. Op zaterdag wordt de week besloten met een open huis. Mensen kunnen kijken wat er gebeurt in het jongerencentrum, waar de jongeren mee bezig zijn. Er komen rondleidingen, er is een ideeënmuur waar iedereen op mag schrijven. Robert: “We gaan echt de interactie zoeken met de mensen uit de wijk. Daarom nodigen we iedereen van harte uit om langs te komen!”

Flyer6jaarLevelZProgramma Feestweek LevelZ

  • Dinsdag 23 juni: Besloten feest voor alle (oud-)vrijwilligers en stagiaires. Als bedankje voor hun inzet van de afgelopen zes jaar wordt gaan ze samen BBQen.
  • Woensdag 24 juni: Ouders, broertjes, zusjes en grootouders zijn vanaf 14.00 uur welkom. Er zijn activiteiten voor de kleintjes en voor tieners van tien tot veertien jaar. Om 14.00 uur wordt gestart met een waterballonnengevecht. De rest van de middag zijn er circusactiviteiten, een stormbaan, schminken, opblaasbare pannakooi en een waterglijbaan.
  • Donderdag 25 juni: Voor samenwerkingspartners en gemeente is er een speciaal programma in elkaar gezet. De inloop is van half drie tot drie uur. Het begint met een praatje van een jongere over zijn ontwikkeling binnen de zes jaren van Level Z. Dan volgt een quiz waarbij de ABC-methode duidelijk wordt. Vervolgens hebben de jongeren een speeddate met de ambtenaren. Om half vijf gaat Level Z door een onthullende presentatie echt uit de luiers.
  • Vrijdag 26 juni: Voor jongeren van 14 tot en met 21 jaar is er een knallende jongerenparty van 20.00 tot 01.00 uur. De toegang is gratis. Tijdens deze avond treden jongeren van Level Z op. Ook ‘Zwolstalig’, een upcoming rapformatie, treedt op 23.00 tot 24.00 uur.
  • Zaterdag 27 juni: Open huis met High tea van 12.00 tot 16.00 uur. Alle wijkbewoners worden van harte uitgenodigd om bij Level Z te komen kijken Ook in het Winkelcentrum is wordt in een partytent High Tea geserveerd aan wijkbewoners

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!