Gemeente start verkoop van 6 vrije kavels in Carré, Werkeren

dinsdag 26 september 2017
Gemeente start verkoop van 6 vrije kavels in Carré, Werkeren

Gemeente Zwolle is vandaag gestart met de verkoop van 6 kavels voor vrijstaande woningen in Carré in de buurt Werkeren in Stadshagen. Inschrijven kan tot en met 18 oktober. Een mooie kans voor iedereen die wel eens denkt over het zelf bouwen van een huis.

De kavels variëren in grootte van 466 tot 530 m2. De grondprijzen liggen tussen
€ 202.989 en € 230.868. De buurt Werkeren is vernoemd naar het gelijknamige kasteel, dat eeuwen geleden op deze plek te vinden was. De historie van het gebied is een inspiratiebron geweest bij het vormgeven van de wijk.

Werkeren heeft verschillende gezichten. Bijvoorbeeld het Havezatepark met zijn parkachtige omgeving met slingerlaantjes, statige individuele woningen en kleine woonblokken. Carré heeft juist meer een dorps karakter door woningen pal aan de straat en veel groen naast en achter de bebouwing.

Aan de oostkant van de wijk is een zorgcluster gerealiseerd, een complex van gebouwen voor meerdere zorgaanbieders in een groene omgeving. Aan de zuidkant maakt een mooi stadspark met kunst en speelse waterpartijen rondom de opgravingen van het oude kasteel, de wijk helemaal af.

Meer informatie?
Mochten er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op donderdag 19 oktober. Wilt u meer weten over de kavels, neem dan contact op met mw. C. Bredewout, telefoon 038-498 2867 of kijk op www.zwolle.nl/kavels.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!