Fysiostad: fysiotherapie op topniveau voor iedereen

dinsdag 21 december 2010

-Advertorial-
“Ieder lichaam verdient een goede behandeling. Wij kunnen u helpen om uw lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren,” vertelt Bert Evers, eigenaar van Fysiostad in Stadshagen. De fysiotherapeut merkt dat de weg naar fysiotherapie nog bij veel mensen onbekend is. “Veel mensen weten niet dat ze direct naar de fysiotherapeut kunnen gaan, zonder verwijzing van de huisarts. Terwijl een korte behandeling juist in een vroeg stadium veel klachten kan voorkomen.”

Fysiostad is sinds 2002 gevestigd in Stadshagen. Naast het behandelcentrum aan het Sterrenkroos heeft men in Stadshagen ook een praktijk in het fitnesscentrum van Achmea Health Center. De therapeuten van Fysiostad zorgen voor een optimaal herstel van onder andere rugklachten, blessures en gewricht- of spierklachten. Ook biedt men behandel- en beweegprogramma’s bij chronische aandoeningen zoals reuma, COPD, Parkinson en CVA. Bovendien adviseert een fysiotherapeut bij beginnende klachten, om ervoor te zorgen dat u verantwoord en actief kunt leven.

Bij Fysiostad in Stadshagen wordt hierbij gebruik gemaakt van de modernste technieken op gebied van fitness, echo en shockwave. Deze moderne toepassingen trekken mensen vanuit heel Nederland voor een behandeling in Stadshagen. Diverse topsporters worden door Fysiostad behandeld, waaronder voetballers,  atleten en schaatsers. Ook alle voetbalteams van FC Zwolle zijn sinds vorig seizoen onder de hoede van Fysiostad.

Maar fysiotherapie is er niet alleen voor sporters. Ook voor klachten als gevolg van een ongeval of ziekte, een ‘verkeerde’ beweging, klachten opgedaan tijdens het werk of simpelweg omdat uw lichaam ouder wordt. Het team fysiotherapeuten van Fysiostad is gespecialiseerd in manuele therapie, speciale kinderbehandelingen, sportfysiotherapie, fysiotherapeutisch fitness en behandelingen bij incontinentie en bekkenpijn. U kunt direct bij Fysiostad terecht, ook zonder verwijzing van uw huisarts.

Fysiotherapie wordt vanuit de basisverzekering maar beperkt vergoed. Het is mogelijk dat u een blessure of aandoening hebt die niet of maar gedeeltelijk wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Fysiostad raadt iedereen aan om een goede aanvullende verzekering af te sluiten, waarin voldoende fysiotherapie behandelingen zijn opgenomen. Er zijn grote verschillen in de manier waarop zorgverzekeraars fysiotherapie vergoeden in de aanvullende verzekering. Fysiostad raadt u aan hier zorgvuldig naar te kijken, zeker nu het overstappen naar een andere zorgverzekering nog tot 1 januari mogelijk is.

De medewerkers van Fysiostad Stadshagen gaan de komende maanden een actieve bijdrage leveren aan Stadshagennieuws.nl, via verschillende artikelen over fitheid en de verschillende projecten in de wijk. Voor nu wensen zij alle lezers goede kerstdagen en een gezond 2011!

Voor aanvullende informatie kunt u terecht bij Fysiostad in Stadshagen, via 038-4204330 of via de website www.fysiostad.nl.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!