Zorg Gezondheidshuis naar tijdelijke units

woensdag 6 april 2011 10 reacties

Verschillende zorgonderdelen van het Gezondheidshuis verhuizen naar tijdelijke units bij Sportpark de Verbinding in Breecamp-Oost. Op 11 april openen de deuren van het nieuwe, op het oog minder hoogwaardige onderkomen.  Het consultatiebureau, enkele huisartsen, een apotheker en een aantal fysiotherapeuten verhuizen van de Werkerlaan naar de nieuwe locatie aan de Oude Wetering.Voorlopig nog een tijdelijk onderkomen, over een aantal jaren verruilen zij die voor een definitieve locatie. 

Het huidige Gezondheidshuis “Werkeren” heeft zo’n vierduizend meer patiënten dan waar ze op toegerust zijn. In de locatie “Werkeren” ligt straks het accent op de oudere inwoners van Stadshagen. Het Gezondheidshuis biedt daarnaast onderdak aan onder andere het nieuwe Centrum van Jeugd en Gezin, een verloskundigepraktijk, jeugdmaatschappelijk werk, schoolgezondheidszorg en kinderopvang.  De nieuwe locatie aan de Oude Wetering 84 richt zich met name op de jongere bewoners van Stadshagen. Op 25 mei 2011 is een officiële en feestelijke opening.

Inloopspreekuren
De tijden van de inloopspreekuren zijn gewijzigd.
Maandag van 15.30-16.30 uur (zuigelingenspreekuur 15.00-16.00 uur)
Dinsdag van 15.30-16.30 uur
Woensdag van 13.30-14.30 uur(zuigelingenspreekuur 13.00-14.00 uur)

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!