Werkzaamheden bij station Stadshagen

donderdag 21 november 2019
Werkzaamheden bij station Stadshagen

Begin december zullen er werkzaamheden rond het station Stadshagen worden uitgevoerd. Het perron zal worden verbreed en dat levert enige hinder op voor het verkeer rond het station, met name op de rotonde Havezathenallee-Belvédèrelaan. Om halte Stadshagen vanaf 15 december in de dienstregeling te kunnen opnemen zijn diverse maatregelen nodig, waaronder perronverbreding. Hierdoor wordt het mogelijk om de trein na aankomst sneller te laten vertrekken. De werkzaamheden vinden plaats op 7 december vanaf 23.00 uur tot en met 9 december 6 uur ’s avonds.

De maatregelen worden uitgevoerd met een kraan op de weg ter hoogte van het station en de rotonde. Ter plaatse geldt dat er telkens in één rijrichting kan worden gereden; de tegenovergestelde richting moet dan wachten. Er zijn verkeersregelaars aanwezig. Verkeer komend vanuit de rijrichting Stadshagenallee naar de Belvédèrelaan wordt ter hoogte van de Ahnemstraat naar de andere rijbaan geleid.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!