Fotograaf maakt thuisportretten in Stadshagen

vrijdag 27 maart 2020
Fotograaf maakt thuisportretten in Stadshagen

Gezinnen zijn massaal thuis. Thuis in Stadshagen. Ieder gezin kent zijn eigen verhaal, zijn zorgen en zijn fijne momenten met elkaar. Een bijzondere periode van ons leven die we niet gaan vergeten. Fotograaf Hanneke Bloem gaat daarom vrijdag en zaterdag gezinsportretten maken.

Hanneke legt uit wat ze van plan is: “Deze gezinsportretten maak ik in 5 minuten tijd met mijn telelens op een afstand van ongeveer 5 meter vanaf de voorgevel van jouw huis. Ik breng jouw gezin, eventueel met huisdieren, favoriete speelgoed en knuffels, in beeld. Je ontvangt 2 tot 4 bewerkte portretten in hoge resolutie via de mail. Een herinnering die blijft. Een herinnering aan deze nog soms onwerkelijke periode van ons leven.”

De fotograaf fietst vrijdag 27 en zaterdag 28 maart tussen 17.00 uur en 18.00 uur door Stadshagen om de thuisportretten te maken. Wil jij jouw gezin bij de voordeur in deze tijd mooi op beeld laten vastleggen? Meld je dan aan bij de fotograaf door een WhatsApp bericht te sturen: 06-51411491. Vermeld daarbij jullie naam/namen en adres in Stadshagen.

De fotograaf houdt zich goed aan de veiligheidsregels. “Op het moment dat ik bij jullie adres ben aangekomen zal ik niet aanbellen, maar telefonisch contact opnemen.” Voor de fotoreportage wordt een vergoeding gevraagd via een Tikkie.

Foto: Hanneke Bloem

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!