Rust in winkelcentrum op eerste dag lockdown

dinsdag 15 december 2020
Rust in winkelcentrum op eerste dag lockdown

Waar het maandag in het winkelcentrum van Stadshagen nog erg druk was, is het dinsdag op hetzelfde tijdstip relatief rustig. Op de eerste dag van de lockdown is er minder winkelend publiek en een aantal winkels zijn gesloten.

Lange rijen
Maandag stonden er nog grote rijen voor een aantal winkels, zoals de speelgoedwinkel en een tijdschriftenzaak waar men tevens pakketjes kan halen en brengen. Laatstgenoemde winkel is nog steeds open, maar heeft noodgedwongen een deel van de winkel voor verkoop afgeschermd.

Winkels gesloten
Met de strenge maatregelen tot 19 januari hoopt het kabinet het aantal besmettingen terug te dringen. Dat heeft grote gevolgen voor zogenaamde non-essentiële winkels en contactberoepen. Die mogen vanaf dinsdag niet meer open.

Licht gaat middernacht uit
De kappers namen het er maandag nog even van: die bleven open tot twaalf uur om de klanten te kunnen helpen alvorens te sluiten voor een periode van goed vijf weken.

https://twitter.com/Whairkappers/status/1338623540275318784

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!