Zorgmedewerkers lopen estafette naar Zonnehuis

vrijdag 22 mei 2020
Zorgmedewerkers lopen estafette naar Zonnehuis

Woensdag liepen zorgmedewerkers van de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht (ZGIJV) een hardloopestafette langs alle locaties, van Ommen naar Zwolle. De finish was bij het Zonnehuis in Stadshagen. Met de estafette willen de zorgmedewerkers elkaar steunen en verbinding zoeken, in deze tijd van afstand houden.

De estafette startte woensdagochtend bij de Hoekstee in Ommen. Na een lange tocht naar Zwolle voerde de route nog via de locaties Esdoorn, de Venus en de Riethorst om te finishen bij het Zonnehuis in Stadshagen.

Organisator Vunda Alexandre Lourenco: “Ondanks het feit dat we in deze tijd afstand moeten houden kunnen we veel steun aan elkaar hebben als collega’s.  Met de estafette van Ommen naar Zwolle steunen wij elkaar op een sportieve wijze en lopen we samen (ook op gepaste afstand) om te verbinden. We doen dit als collega’s uit verschillende functies met liefde voor de zorg.”

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!