Win vrijkaarten voor Wipneus en Pim!

donderdag 27 januari 2011

Ze worden geboekt op Lowlands, treden op bij Pinkpop en zaterdag 12 februari staan ze opnieuw in poppodium Hedon in Zwolle: de DJ’s Wipneus en Pim. Van ouderwetse TV-tunes tot hedendaagse meezingers en rockklassiekers, het tweetal weet met hun bizarre fratsen steevast een show neer te zetten waar menig entertainer nog wat van kan opsteken. En jij kan erbij zijn, want Stadshagennieuws.nl geeft driemaal twee vrijkaarten weg!

De vorige keer dat Wipneus & Pim Zwolle aandeden was onlangs nog, in oktober vorig jaar. Dit werd zo’n groot feest dat Hedon erg vaak de vraag kreeg of de heren niet snel nog een keer terug konden komen.

Win die vrijkaarten!
Wil jij die twee vrijkaarten winnen? Meedoen is vrij simpel: stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@stadshagennieuws.nl, onder vermelding van ‘Wipneus en Pim’. Uit de reacties loten wij drie gelukkigen die op de gastenlijst van Hedon worden bijgeschreven. De prijsvraag loopt tot donderdag 10 februari om 20.00 uur.

Geslaagde shows
Wat allemaal begonnen was als een grap met een zogenaamde dj-battle om de meest foute platen op de draaitafel te leggen, resulteerde in uitzinnige shows op o.a. Pinkpop en Lowlands. Hoogtepunten te over in de geschiedenis van Wipneus & Pim, al was het alleen al omdat elke show een doorslaand succes is, waarbij het niet uitmaakt of ze in een discotheek, op een dorpsplein of op een bedrijfsfeest staan.

DJ Hans Stroeve zal zorgen voor het opwaren van de zaal en ook na afloop zorgen voor een echte afterparty. Hans is volgens Hedon de aangewezen persoon is om het publiek na afloop van de Wipneus & Pim show lang warm te houden!

Het optreden van Wipneus en Pim begint zaterdagavond 12 februari 2011 om 21:00 uur in Poppodium Hedon in Zwolle. De entreeprijs is € 12,50, maar uiteraard gratis voor de winnaars van de vrijkaarten!

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!