Oliebollenactie voor Stichting Suze

zondag 11 december 2022
Oliebollenactie voor Stichting Suze

Suze van 4 jaar komt uit Stadshagen en heeft een zeldzame genafwijking AGO2. Hierdoor heeft ze 24 uur per dag zorg nodig. De zorg die Suze nodig heeft wordt niet altijd volledig vergoed. Dit zorgt voor veel financiële zorgen voor haar en haar gezin. Stichting Suze ondersteunt het gezin waar mogelijk. Na het succes van voorgaande jaren worden er ook dit jaar oliebollen gebakken voor Stichting Suze.

Op 29, 30 en 31 december worden voor de derde keer oliebollen gebakken voor Stichting Suze. De oliebollen kosten 5 euro voor vijf stuks en 10 euro voor 11 olie- of krentenbollen. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Strak Dak Dakbedekking. De volledige opbrengst gaat naar de stichting.

Stichting Suze zet zich niet alleen in voor de Zwolse Suze. Ook voor andere kinderen met een beperking en soortgelijke moeilijkheden staat Stichting Suze klaar. De stichting ondersteunt Suze haar gezin bijvoorbeeld met het leasen van een rolstoelbus en de aanschaf van hulpmiddelen en therapiezwemmen.

Bestellen?
Bestellen kan via info@stichtingsuze.nl Geef hierbij aan hoeveel olie- of krentenbollen er besteld worden en op welke dag ze afgehaald worden. Het afhalen kan op 29 december van 15.00 – 17.00 uur en op 30 en 31 december vanaf 10.00 – 17.00 uur aan de Jac. P. Tijsselaan 54 in Zwolle. Kijk voor meer informatie over de stichting op www.stichtingsuze.nl

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!