Vroege verkopers vrijmarkt claimen hun plek (fotoreportage)

zaterdag 30 april 2011

Eén van de eerste kleedjes wordt zorgvuldig neergelegd bij het Cultuurhuis

Waar de één in Stadshagen zich nog even omdraaid in bed, is de ander al druk bezig het kleedje aan het vullen bij het Cultuurhuis in Stadshagen. De vrijmarkt in de wijk is ronduit populair en daarom probeerden de eerste verkopers bij dag en dauw het beste plekje te claimen. Al om negen uur stonden de eerste kinderen (en volwassenen) paraat met hun te verkopen spulletjes.  Bekijk de fotoreportage.

Harde wind
Een straffe, koude wind geselde het gezelschap zaterdagochtend vroeg. Ietwat problematisch voor degene die een groot kleed wilde leggen op de harde ondergrond langs het fietspad bij het winkelcentrum. Naar verwachting wordt het zaterdag druk op de vrijmarkt. Voor degene die nog een plekje willen zoeken moeten er snel bij zijn, want de beste stekken zijn inmiddels al vergeven.

De vrijmarkt begint officieel om elf uur en is één van de festiviteiten van Stadshagen. Zaterdagochtend wordt er ook een fietstocht verreden. Daarover later zaterdag een fotoreportage.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!