De Zevensprong voert actie voor meer digiborden

woensdag 1 februari 2012

Bron: www.vivente.nu

Leerkrachten, leerlingen en ouders van Cbs De Zevensprong gaan de komende tijd gezamelijk actie voeren om geld in te zamelen voor de aanschaf van meer digiborden op hun school. Niet alle groepen in de school beschikken over een digibord. Met deze actie hopen zij voldoende geld te sparen om nog enkele digiborden aan te kunnen schaffen. Op woensdag 1 februari was in De Zevensprong en de Zijsprong de officiële aftrap van deze actie.  Aan de leerlingen is gevraagd om een fles mee te nemen, het statiegeld komt ten goede aan de actie. 

Veel groepen van Cbs De Zevensprong in Stadshagen hebben al een digitaal schoolbord in de klas. Daar wordt veel mee gewerkt. De digiborden bieden veel mogelijkheden om de leerlingen nog aantrekkelijker onderwijs te bieden. Helaas zijn nog niet alle groepen voorzien van zo’’n bord en daarom wordt er de komende tijd door leerkrachten, leerlingen en ouders actie gevoerd. Zo hopen we enkele borden te kunnen aanschaffen. Ook de komende tijd zullen nog andere acties gehouden worden om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

 

 

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!