Wijkgesprek voor bewoners Stadshagen

vrijdag 19 maart 2021
Wijkgesprek voor bewoners Stadshagen

De gemeente Zwolle organiseert een aantal online bewonersbijeenkomsten over de resultaten van het Buurt-voor-Buurt Onderzoek 2020. Op 31 maart 2021 is de bijeenkomst gepland voor bewoners van de wijk Stadshagen.

Met het tweejaarlijkse Buurt-voor-Buurt Onderzoek vraagt de gemeente Zwolle inwoners naar hun mening over hun buurt met onderwerpen zoals leefbaarheid, veiligheid, contacten en de buitenruimte. Wijkwethouder Monique Schuttenbeld, wijkmanager René Stuij en wijkpartners zoals Travers en WijZ zijn bij het wijkgesprek aanwezig.

Wijkgesprek Stadshagen 31 maart 2021
In een online bewonersbijeenkomst  op woensdagavond 31 maart 2021 om 19.30 uur is er ruimte voor wijkbewoners om hun ervaringen met het wonen in de wijk te delen en prioriteren we de opgaven. Aan de orde komen vragen zoals: Herkent u de uitkomsten? Wat heeft u de afgelopen jaren meegemaakt in uw buurt? Wat maakt het wonen in deze wijk leuk? Wat zou eventueel beter kunnen? Heeft u ideeën of plannen voor de wijk?

Door loting zijn 300 bewoners uit Stadshagen persoonlijk uitgenodigd. Bewoners die geen uitnodiging voor deze online bewonersbijeenkomst hebben gekregen maar wel willen meepraten, kunnen zich aanmelden voor 24 maart per mail: wijkservicepuntwest@zwolle.nl.

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!