Imca Marina op Stadshagenfestival 2011

zaterdag 6 augustus 2011

Ook dit jaar heeft het Stadshagenfestival een grote naam op het programma staan voor het jaarlijkse succesvolle feest: de bekende zangeres Imca Marina. Op zaterdag 3 september 2011 is het weer zover, de elfde editie van het Stadshagenfestival. In het Twistvlietpark en in en rond het winkelcentrum van Stadshagen is er van 10.00 – 0.30 uur van alles te beleven. Kinderactiviteiten, een braderie, een kunstmarkt en muziek. 

Wat begon als informatiemarkt met overdag zo’n 200 tot 300 bezoekers en ‘s avonds zo’n 50 tot 100 bezoekers, is uitgegroeid naar een evenement met overdag ruim 20.000 bezoekers en ‘s avonds zo’n 1500 mensen. Springkussens, glijbanen, dansvoorstellingen, braderie, ZUMBAthon voor het goede doel, loterijen en veel muziek. De vorige editie was, mede door het zomerse weer, een groot succes.

Imca Marina in het Cultuurhuis
Imca Marina, zelf ook alweer 71 jaren jong, is beroemd geworden met haar vele hits zoals Viva Espagna, Bella Italia en Vino waar blijft de wijn. Het belooft een feestelijk en uitbundig optreden te worden. In het voorprogramma treden Salonorkest Spoom uit Dalfsen, met muziek uit de jaren ‘30 en ‘40 van de vorige eeuw, op en zal The Apple Trio, de jonge winnaars van de talentenjacht “Stadshagen got Talent 2011” hun muzikale kunsten vertonen. De toegang 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij balie van het Cultuurhuis.

Voor meer informatie: www.stadshagenfestival.nl

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!