Avondschaatsen bij Cultuurhuis Stadshagen uitgesteld

vrijdag 3 februari 2012 3 reacties

Het avondschaatsen bij het Cultuurhuis in Stadshagen is uitgesteld door de intense sneeuwval. Daardoor is niet goed te zien of het ijs op alle plekken sterk genoeg is voor een grote massa. Maandag wordt weer een poging ondernomen. Dat laat een van de organisatoren vrijdagmiddag weten. Als de redactie nieuwe wijzigingen hoort kunt u dit vanzelfsprekend op onze website lezen.

Eerder bericht:

Op vrijdagavond 3 februari kunnen alle inwoners van Stadshagen de schaatsen onderbinden bij de vijver van het Cultuurhuis. De vijver zal vanaf vrijdagavond speciaal worden verlicht.  En bij deze winterse sneeuw en ijspret mag een koek en zopie niet ontbreken. Dit wordt langs de vijver verzorgd door de winkeliersvereniging en wijkstichting Stadshagen Totaal.

Stadshagen is met de koude temperaturen en het vallen van de sneeuw geheel in winterse sferen. Stadshagennieuws brengt de komende dagen een sfeerimpessie van alle activiteiten en sneeuwpret in de wijk.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!