Stadshagennieuws.nl timmert aan de weg

stadshagennieuwsflyerStadshagennieuws.nl is vanaf vandaag een flyer-actie begonnen om de nieuwssite onder de inwoners van Stadshagen meer bekendheid te geven. Stadshagennieuws.nl bestaat één jaar en heeft inmiddels voor duizenden bezoekers nieuws en ontwikkelingen over de wijk Stadshagen gebracht.

De nieuwssite brengt nieuws en achtergronden met nog meer informatie dan voorheen. Op onze website vindt u naast actualiteiten nu ook informatie over kinderopvang en onderwijs, links naar andere websites en is er ruimte voor artikelen van wijkbewoners. Want die mogelijkheid is er voor u, als inwoner ook. Zo is Stadshagennieuws.nl niet alleen voor, maar ook door de inwoners van deze mooie wijk gemaakt.

Win hier Hedon vrijkaarten voor Zaterdagnachtkoorts
stadshagennieuwsflyer2Samen met het Zwolse poppodium Hedon is Stadshagennieuws.nl een actie begonnen speciaal voor de inwoners van Stadshagen: win 2 vrijkaarten voor de ‘Zaterdagnachtkoorts’ op 4 september. Hedon trapt op 4 september af met de vertrouwde gezelligheid van Zaterdagnachtkoorts met DJ Hans Stroeve! Dan is het weer tijd voor een nieuwe editie van het meest groovy dansfestijn van Zwolle en omstreken en kan er weer heerlijk worden geswingd op de bekendste discotracks en grootste pop/rockanthems. En nog belangrijker: via Stadshagennieuws.nl maakt u kans op 2 vrijkaarten voor dit feest! Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Stadshagennieuws.nl is dé nieuwssite voor alle inwoners van Stadshagen. Heeft u nieuws, tips of ideeën? Neem dan contact met ons op via info@stadshagennieuws.nl.
We hopen u snel te verwelkomen!