Binnenkijken bij jongerencentrum Level Z

donderdag 9 januari 2014
Binnenkijken bij jongerencentrum Level Z

Benieuwd hoe het er binnen uitziet bij Level Z en wat daar gebeurt? Neem dan nu eens een kijkje, zonder over de drempel te hoeven stappen. Voor de nominatie van de MOVISIE participatieprijs 2013 had MOVISIE een filmpje gemaakt over Level Z, waarin de nodige betrokken jongeren aan het woord komen.

De uitreiking van de participatieprijs is alweer even geleden, maar het filmpje is daarom niet minder de moeite van het kijken waard. En niet geheel onbelangrijk: Level Z eindigde bij de laatste drie genomineerden van de prijs, en won daarmee onder andere een geldbedrag van 500 euro.

Participatieprijs
Onder het motto ‘Meedoen doe je zó!’ hadden 128 jongerenprojecten zich voor de prijs aangemeld en uit die inzendingen waren 30 projecten genomineerd voor de prijs, waaronder dus Level-Z. Uiteindelijk eindigde Level Z dus bijna bovenaan, met een mooie vermelding van de jury:

De jury nomineert Level Z omdat het project al jarenlang gedragen wordt door een hele grote groep enthousiaste jongeren, die hebben bewezen dat hun initiatief echt werkt en daarmee ook gelijk zichzelf hebben bewezen. Ook vindt de jury het belangrijk dat de jongeren werken met de ABC-methodiek, een methodiek die makkelijk overdraagbaar is naar jongerencentra in andere gemeenten. We willen met deze nominatie daarom andere gemeenten stimuleren om eenzelfde initiatief op te zetten. De jury hoopt ook dat de jongeren in Zwolle met hun activiteiten blijven doorgaan en dat Level Z zo nog heel lang kan blijven bestaan.

Onderstaand het filmpje dat MOVISIE over Level Z maakte:

(klik hier als het filmpje niet weergegeven wordt)

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!