SWZ bouwt 12 nieuwe woonwagens in Werkeren

zondag 3 augustus 2014
SWZ bouwt 12 nieuwe woonwagens in Werkeren

Woningstichting SWZ gaat twaalf woonwagens realiseren in Werkeren. Dat heeft de woningstichting afgelopen maand per brief aan de buurt laten weten. De kavels waarop de woonwagens komen te staan liggen aan de Paasloostraat en de Nijerwalstraat. Eind van dit jaar worden de eerste woonwagens al opgeleverd.

De beide kavels waren al bestemd voor woonwagens, maar lagen tot dusver braak. Woningstichting SWZ gaat de woonwagens verhuren onder de sociale huurtoeslaggrens. Ze worden inmiddels al aangeboden via de Woningzoeker.

In het derde kwartaal van 2014 wordt het eerste perceel woonrijp gemaakt. Daarna kunnen de eerste huurders naar verwachting eind dit jaar, hooguit begin volgend jaar de woonwagens betrekken. Het andere perceel, iets verderop in het wijkdeel volgt in het tweede kwartaal van 2015. Met de komst van beide percelen telt Werkeren in totaal drie plekken met woonwagens.

Lees meer over:

| |

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!