Opnieuw aanhouding in onderzoek beroving Stadshagen

woensdag 18 september 2019
Opnieuw aanhouding in onderzoek beroving Stadshagen

Afgelopen maandag is een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar een beroving die op 8 september in de wijk plaatsvond. Toen werd een meisje beroofd en bedreigd met een vuurwapen. Vorige week dinsdag werd een eerste verdachte aangehouden en vrijdag kon een tweede jongen in de kraag worden gevat. De verdachten zijn alle drie tieners uit Zwolle.

De drie jongeren worden verhoord over hun mogelijke rol bij de beroving. Het onderzoek is nog gaande en nieuwe aanhoudingen worden door de politie niet uitgesloten. Bij de drie aanhoudingen hebben de wijkagenten van Stadshagen een belangrijke rol gespeeld. Zij kennen de wijk, de jongeren die er wonen en welke problemen er spelen. Dit bleek in deze zaak bij te dragen aan de opsporing van de drie verdachten.

De wijkagenten roepen in het algemeen bewoners van de wijk op om verdachte of onveilige situaties direct bij de politie te melden. Hierdoor krijgen zij een nauwkeuriger beeld van wat er in Stadshagen leeft. De wijkagenten zijn te volgen op Facebook en Instagram en te bereiken onder telefoonnummer 0900-8844.

Lees meer over:

|

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!