Burgemeester sluit per direct woning Van Disselstraat

dinsdag 24 september 2019
Burgemeester sluit per direct woning Van Disselstraat

Tijdens de raadsvergadering van vanavond lichtte burgemeester Peter Snijders de situatie rond het recente schietincident in de Van Disselstraat toe. ‘De openbare orde is in het geding. Daarom heb ik, na overleg met politie en Openbaar Ministerie, besloten per direct de woning van degene die beschoten werd voor tenminste vier weken te sluiten door middel van een noodbevel’, meldde Snijders. De woning is afgesloten en verzegeld, de bewoners mogen in elk geval de komende vier weken de woning niet in.

De omwonenden zijn vanavond persoonlijk geinformeerd over de sluiting. ‘Ik hoop en verwacht dat hiermee in ieder geval de komende weken de rust in de buurt terugkeert. Vanzelfsprekend gaat het onderzoek in volle gang door en kijken we hoe de situatie zich verder ontwikkelt’, aldus de burgemeester, verantwoordelijk voor de openbare orde in de gemeente. Bij het schietincident in de nacht van zaterdag op zondag werd een bewoner beschoten, waardoor bewoners in de buurt enorm geschrokken zijn en zich niet meer veilig voelen in hun straat.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!