Gemeente ontvangt ruim 100 reacties ‘knip’

vrijdag 11 maart 2011 35 reacties

Meer dan honderd mensen hebben inmiddels een officiële reactie gegeven op het onderzoek dat de gemeente Zwolle heeft laten doen naar de verkeersknip in Stadshagen. De gemeente bepaalt mede op basis van de argumenten van belanghebbenden op welke wijze de verkeerssituatie in de Zwolse wijk verbeterd kan worden. Reactieformulieren kunnen nog tot en met vrijdag 18 maart ingeleverd worden.

Begin deze maand heeft het Zwolse college het onderzoek openbaar gemaakt dat verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng heeft gedaan naar mogelijkheden om de verkeersknip op te heffen. Op donderdag 3 maart is in Informatiecentrum Stadshagen een drukbezochte inloopbijeenkomst geweest voor wijkbewoners en andere belanghebbenden. De verkeersknip houdt de gemoederen flink bezig en wordt er op deze website druk over gediscussieerd.

Reactieformulier
Tijdens de bijeenkomst hebben al veel bezoekers van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een reactieformulier in te vullen of mee te nemen. Op basis van het formulier wil de gemeente inventariseren hoe de wijk tegen het onderzoek aankijkt en welke argumenten belangrijk gevonden worden in de beoordeling van (oplossingen voor) de verkeersknip.

In de Informatiecentra van de gemeente Zwolle in het stadskantoor (Lübeckplein 2) en in het Cultuurhuis (Werkerlaan 1) is het onderzoek te lezen en liggen reactieformulieren. Via de website van de gemeente Zwolle (www.zwolle.nl/verkeersknip) is het reactieformulier ook te downloaden. Die formulieren kunnen ingeleverd worden bij één van beide genoemde Informatiecentra, of kosteloos per post ingestuurd worden.

Na een collegebesluit over de verkeersknip spreekt de Zwolse gemeenteraad zich uit over de toekomst van de verkeersknip in Stadshagen.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine maart 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!