Tijdelijk strandpaviljoen Milligerplas in september open

zaterdag 6 juni 2009 2 reacties
Een verlaten Milligenplas waar straks het paviljoen moet verschijnen (Foto: Stadshagennieuws.nl)

Aan de Milligerplas wordt in september een tijdelijk strandpaviljoen geopend. De horecagelegenheid met de naam ‘Het Strandhuis Milligerplas’ heeft ruimte voor honderd bezoekers, minder dan de in eerste instantie geopperde 250 plaatsen. Er komt voorlopig nog geen definitief paviljoen, omdat de ondernemer hierover nog met de gemeente in gesprek is.

´Wij gaan er vanuit dat de permanente plek een betere plek wordt qua ligging ten opzichte van het water, de zon en inwoners van Stadshagen,’ zegt ondernemer Oosterlaar op de website van de gemeente Zwolle.

Dat de voorlopige strandtent kleiner wordt dan gedacht, heeft vooral te maken met de lastige financiële tijden. Geldverstrekkers zijn niet happig op het uitlenen van investeringsgeld, zeker niet voor tijdelijke voorzieningen.

De bouwaanvraag voor de tijdelijke horecavoorziening is inmiddels aangevraagd. Bezoekers van de Milligerplas in Stadshagen hoeven tijdens hete zomerdagen niet te vrezen voor een stand zonder ijs- of frietkraam: die wordt alsnog geopend in een deel van het dan te bouwen complex.

Lees meer over:

Meer nieuws uit Stadshagen:

Magazine juni 2024

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!