Huttendorp Stadshagen in de laatste vakantieweek

[vrijdag 17 augustus 2018]
Huttendorp Stadshagen in de laatste vakantieweek

Timmeren, zagen, bouwen en veel fantasie; Huttendorp Stadshagen komt er weer aan! Het eind van de zomervakantie staat altijd in het teken van festiviteiten in Stadshagen. Op zaterdag 1 september is het Stadshagen Festival en in de laatste vakantie week kunnen de kinderen van Stadshagen bouwen in Huttendorp Stadshagen. Van 27 t/m 30 augustus wordt het Twistvlietpark omgetoverd tot Huttendorp. Kinderen van 6 tot 12 jaar bouwen van hout hun eigen hutten. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Lees verder »

Grote drukte Hasselterweg door afsluiting N50

[donderdag 9 augustus 2018]
Grote drukte Hasselterweg door afsluiting N50

Door de volledige afsluiting van de N50 tussen Kampen en Zwolle is het extra druk op de Hasselterweg. Automobilisten richting Kampen nemen nu de omleidingsroute vanaf de A28, Westenholterallee, Hasselterweg richting 's Heerenbroek. Dit betekent dat de drukte op de Hasselterweg fors is toegenomen. Lees verder »

Vierde verkeersontsluiting van de wijk geopend

[vrijdag 3 augustus 2018]
Vierde verkeersontsluiting van de wijk geopend

De Belvédèretunnel in Stadshagen is sinds donderdag 2 augustus geopend voor verkeer. Hiermee is de vierde verkeersontsluiting van de wijk een feit. Het auto- en fietsverkeer heeft nu een extra route om de wijk uit te rijden. De tunnel onder het station door verbindt de Belvédèrelaan met de Hasselterweg.  Tevens is deze ontsluiting de toegangsweg voor de toekomstige wijk de Tippe, waar komende jaren de uitbreiding van de Stadshagen gepland is. De tunnel is ontworpen door bureau MA.AN.   Lees verder »

Evenementen

 1. Dieren verzorgen en knuffelen!

  22 augustus 14:00 - 17:00
 2. Repair Café

  25 augustus 10:00 - 14:00
 3. Huttendorp Stadshagen 2018

  27 augustus 10:00 - 30 augustus 17:00
 4. Stadshagenfestival 2018

  1 september 08:00 - 23:30
 5. Workshop Ge-Stipt

  15 september

Sport

Meters Buutenspel: De club van 20 (+)

Meters Buutenspel: De club van 20 (+)

[donderdag 19 juli 2018]
Meer sport »

Het lijkt wel herfst: ROVA gaat bladen ruimen

[vrijdag 27 juli 2018]
Het lijkt wel herfst: ROVA gaat bladen ruimen

Het lijkt wel herfst in Stadshagen. Niet bepaald door de temperaturen, maar door de vele bladeren die zich ophopen in de wijk. De aanhoudende droogte zorgt ervoor dat veel bomen nu al blad laten vallen. Om brandgevaar en verstopping van straatkolken te voorkomen, gaat ROVA de komende weken het blad verwijderen. Lees verder »

Bezoekers Milligerplas hekelen ganzenpoep

[zondag 22 juli 2018]
Bezoekers Milligerplas hekelen ganzenpoep

Waar StadshagenNieuws eerder nog schreef over overlast door hondenpoep, loslopende honden en herrie van groepen jongeren rond de Milligerplas, blijkt nu uit overweldigende reacties van lezers dat de grootste ergernis wordt veroorzaakt door een andere bezoeker: de gans.  Lees verder »

Lees eerdere artikelen in het archief >

Magazine juni 2018

StadshagenNieuws Magazine

Uw advertentie hier?

Profiteer van de interessante doelgroep op deze site. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Vrijwilligers

Af en toe vrijblijvend en op vrijwillige basis artikelen schrijven of fotoreportages maken voor deze site? Laat het ons weten!

Tips of suggesties?

Nieuwstips, suggesties, foto's en persberichten ontvangen we graag! Stuur het eenvoudig door aan onze redactie!